A+ A A-

Intretinerea gazonului este o procedura necesara pentru ca acesta sa-si pastreze aspectul sanatos cat mai mult timp. Astfel, gazonul trebuie intretinut prin udare si fertilizare periodica, tundere saptamanala si egalare, precum si toaletarea marginilor (langa borduri, alei, pomi etc), indepartarea vegetatiei moarte (scarificare) si extragerea manuala a buruienilor. De asemenea, gazonul trebuie tavalugit (nivelat) in anumite situatii si se recomanda erbicidarea selectiva pentru a preveni cresterea buruienilor specifice gazonului si aplicarea de tratamente impotriva bolilor si daunatorilor. In cazul in care exista goluri, acestea trebuie umplute cu gazon proaspat (supragazonare) si totul trebuie aerat, ca radacinile sa respire si sa se hraneasca fara probleme.
Intretinerea plantelor de exterior (arbori, arbusti, garduri vii si grupuri de plante) este necesara pentru a pastra aspectul unitar si ingrijit al gradinii. Astfel, pentru a creste sanatos, toate aceste plante trebuie udate si fertilizate la intervale regulate de timp si taiate si tunse in conformitate cu specificul fiecareia.


 

Intretinere spatii verzi:

-întreținere  gazon
-întreținere  gard viu
-tratamente fito-sanitare ( stropire impotriva daunatorilor)
-erbicidare selectiva
-aplicare  îngrășăminte
-ingrijirea plantelor
-întreținere  periodica a gradinii
-irigare plante,gazon

 

Intretinere gradina:

Grădina amenajată se deteriorează repede fără întreținere adecvată. Întreținerea grădinii trebuie să înceapă chiar de la terminarea amenajării.Pentru a avea o grădină îngrijită și întreținută este important să o menținem lipsită de buruieni, fără boli și dăunători care ar putea deteriora plantele și gazonul, efectuând  tratamentele și fertilizările atât de importante.

Intretinere plante de exterior:

-Combaterea dăunătorilor din spațiile verzi
-Tunderea gardurilor vii
-Dirijarea si stimularea creșterii  plantelor agatatoare
-Tăieri specifice
-Defrișam și eliminăm vegetația  lemnoasă (arbori,arbuști,buruieni)
-Greblarea gradinii


Contact: 0723 153 959

 

 

Despre Noi

Aveti probleme cu daunatorii, rozatoarele? Aveti nevoie de servicii de deratizare, de calitate si cu efecte de lunga durata? V-ati saturat ca rozatoarele sa va puna in pericol sanatatea, confortul si bunurile materiale?Ati ajuns in locul potrivit! Toxidera SRL ofera servicii complete de deratizare cu garantie si realizate doar cu produse profesionale de deratizare.

 

Spatii verzi

 taiere, curatare arbori
 intretinere gazon
 intretinere gard viu
 udare plante, gazon
 aplicare ingrasaminte
 tratamente fito-sanitare
 ingrijirea plantelor
 intretinere periodica a gradini

Contact

TOXIDERA

DERATIZARE ARAD

RO 17037993

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

0722 530301

018792

Toxidera 2010.Toate drepturile rezervate.Developed by Pandadesign.ro